torstai 6. syyskuuta 2012

Vegemesta, Vaasankatu 6

Seisomme Flemarilla lauantain ensimmäisinä tunteina, pilkun jälkeen. Olemme jo suuntaamassa nakkikioskille, kun kohtalon oikusta meitä vastaan tulee kaksi tuttavaa. Meidät johdatetaan vastakkaiseen suuntaan kohti Vaasankatua ja Vegemestaa.

Kantri-Masa ottaa Piraatin (6,20€), joka on Vegemestan suosituin hampurilainen. Juju valitsee burgerikseen Tuplajuuston (7,90€). Piraatti saa kehuja savuisesta ja jopa pekonia lähentelevästä maustaan. Tuplajuusto on reilunkokoinen hampurilainen, josta lähtee nälkä ilman että seurauksena on ällöttävä ähky, toisin kuin perinteisen grillimätön jälkeen. Maku on kiitettävä, jopa raikas. Erityisen miellyttävää on, että lisukkeita ei ole tapettu valkosipulitahnalla. Ruokajuomaksi valitsemme hippien ja globalisaation vastustajien suosikkilimonadia Bionadea (2,60€). Limuhyllystä löytyy myös toinen hippejä kiinnostava juoma, joka on kofeiinipitoinen Club-Mate (2,60€).

Työvuorossa oleva kaksikko ravitsee öiset lihastakieltäytyjät tehokkaan päättäväisellä otteella, kuitenkin ystävällisesti. Meidät toivotetaan tervetulleiksi uudelleen myös vähemmän päihtyneinä.

Vegemesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti