perjantai 14. syyskuuta 2012

Sivukirjasto, Fleminginkatu 5

Aurinko on mennyt pilveen ja kesäilma alkanut viilentyä, minkä johdosta lähdemme pois Prankkarin terassilta tärisemästä läheisen Sivukirjaston viiihtyisiin sisätiloihin. Masa tilaa cappuccinot (à 3€), ja skottibaarimige Huss tiedustelee, saisiko mahdollisesti olla muutakin. Luonnollisesti Masa tilaa Jallua. Tarjolla on Sheriffin lisäksi poikkeuksellisesti myös Luutnanttia. Masa valitsee vaihtelun vuoksi kahden tähden Jallun (4 cl à 4,50€).

Sivukirjastossa soi country, joka luo alakuloista ja odottavaaa tunnelmaa. Terassilla on täyttä, ja olemme ainoat asiakkaat sisätiloissa, minkä vuoksi Hussilla on aikaa jutella kanssamme kitaroistamme.

Kahvi on Segafredoa, joka on suosittu merkki mutta ei kummankaan oma lemppari. Cappuccinosta erottuu kahvipavun paahdosta aiheutuva palaneen vivahde, jonka voi jotenkuten peittää sokerilla. Lämmiteltyämme kahvin parissa tilaamme vielä tuopit Keisari Luomua (à 4,30€), joka on hanassa samanhintaista kuin Karhu III.

Vaikka käyntimme aikana sisällä on tyhjää, voi Sivukirjastossa olla iltaisin vaikea saada istumapaikkaa. Baarissa on laaja olutvalikoima, jonka sisällöstä henkilökunta osaa kertoa kattavasti. Perältä löytyy kirjasto, joka koostuu tietokirjoista ja satunnaisista romaaneista laidasta laitaan. Kovatasoista Ismon yleistietovisaa järjestetään maanantaisin alkaen klo 18:30.

Sivukirjasto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti