sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Pulmu, Fleminginkatu 13

Lyöttäydymme tiskille kiitoradan ääreen. Kantri-Masa tilaa rocks-lasiin Navy Jerry's -rommia jäillä, vähän colaa, kertaa kaksi. Baarimikko hiljentää musiikin vetämällä liu'ut alas ja pyytää toistamaan tilauksen, jotta koko baari kuulee. Masa tekee työtä käskettyä, johon baarimikko toteaa päätään pyöritellen, että "täällä tilataan baaria kahteen lasiin". Saamme laseihimme mainitun tilauksen, mutta Sailor Jerry -rommilla (à 7,50€).

Rommikolan maku on pehmeä. Juju tilaa vielä Sailor Jerryt kuivana (à 6,50€). Tämä rommi on hyvinkin miellyttävän makuista. Olvi-pintin hinta olisi 4,50€, mutta jätämme tällä kertaa bisset väliin.

Rommien jälkeen Juju bongaa baaritiskin takana olevan appelsiinipussin. Kysymme, voisimmeko saada jotain, mihin tulee appelsiinia. Meille ehdotetaan parasta screwdriveria, jota olemme koskaan juoneet, ja tartumme tarjoukseen. Selvittyään valomerkin ruuhkahuipusta ja laskettuaan laseihin illan viimeiset kaljat alkaa baarimikko puristaa appelsiineja. Ja niitä appelsiineja menee paljon.

Tunnelma on odottava, kun seuraamme drinkkiemme valmistumista. Vieressämme baaritiskillä hengailevien janoisten uteliaisuutta ja annoskateutta ei voi olla huomaamatta. Lopulta saamme eteemme piripintaan täytetyt lasit. Maku on uskomaton. Maailman parhaat screwdriverit hintaan 10€ kappale.

Tuntematon vierustoveri on illan saatossa menettänyt puhekykynsä. Jotain käsittämätöntä korinaa kuuluu hänen kurkustaan, kun hän vaivoin yrittää tarttua Jujun juomaan. Valitettavasti screwdriver on liian hyvää hukattavaksi. Meitä on jo aiemmin kielletty tarjoamasta tälle persaukiselle raukalle mitään porttikiellon uhalla.

Parasta lentoiluhenkisessä Pulmussa on atmosfääri ja lempeän vittuilun sävyttämä ammattimainen palvelu. Menkää Pulmuun, juokaa hyvin ja tipatkaa Patrickia.

Pulmu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti